Acollida

Benvingut a COMERTEL.

“Ens complau donar-li la benvinguda.

Les noves tecnologies i les xarxes socials ens permeten avui estar més pròxims, i ens donen l’oportunitat de presentar-li la nostra societat, la seva història, els seus equips de feina i, especialment, els nostres valors. I si vol, inclús pot intercanviar opinions amb nosaltres.”

Els nostres valors quotidians.

“Els nostres valors són el nostre actiu principal i són la base del nostre compromís amb els clients.

No existeix cap empresa perfecta! Però una empresa del món actual només sobreviu sobre la base de la defensa d’uns valors sòlids que la diferenciïn. Ens estimem la nostra feina i estem fortament lligats al nostre ofici i als compromisos que assumim amb els nostres clients a llarg termini.

Implicació, proximitat, flexibilitat, agilitat, són els eixos que regeixen la nostra gestió. La formació i el talent no garanteixen l’èxit: cal disposar d’una actitud que diferenciï la nostra prestació més enllà dels recursos.”

Quins són els objectius de COMERTEL ?

“Volem seguir sent una empresa amb vocació nacional, independent i diferent, manifestant uns valors en la prestació que ens donin reconeixement a través de la tranquil·litat i la satisfacció dels nostres clients, l’excel·lència del nostre equip humà i la qualitat dels nostres serveis.”

Francesc De Paula Vidal Lahoz
Director General.

Ens estimem la nostra feina i estem fortament lligats al nostre ofici i als compromisos que assumim amb els nostres clients.


Comertel