A l’entorn dels centres educatius

Especialistes revisen la carta de menús que s’ofereixen als menjadors.

El nostre punt de vista:

 • Els preus són cada cop més ajustats i, en canvi, es demanen més serveis (menjar ecològic, de proximitat, responsabilitat social corporativa, més ràtio de monitors, etc.).
 • Hi ha intrusisme en el sector: empreses dedicades al temps lliure són més competitives per l’IVA, i cada cop se les valora més perquè semblen més pròximes a la filosofia dels centres educatius, sobretot en centres de titularitat pública. El client acaba pagant aquest tipus de decisions, per la inexperiència d’aquestes empreses en l’àmbit de la restauració.
 • Els plecs de condicions exigeixen proveïdors amb criteris de proximitat que, en molt poques ocasions, compleixen els requeriments sanitaris o la capacitat de subministrament necessaris.
 • És un sector molt sensible a les decisions que, des del sector públic o privat, promoguin iniciatives “políticament correctes” però, en definitiva, de curt recorregut.
 • Hi ha molts interlocutors en el procés de contractació d’un proveïdor de menjador escolar (AMPAs, direcció, cooperatives, etc.), i això fa que sigui difícil conciliar totes les parts en els seus requeriments.
Receptes tradicionals, productes ecològics i de proximitat, intal·lacions en línea freda...
Comertel elabora qualsevol dieta que es requereixi tant per raons terapèutiques com per ideologia.

La nostra proposta:

 • Estem al dia amb els últims projectes del mercat: receptari tradicional, veto a determinats productes poc saludables, productes ecològics i de proximitat, instal·lacions en línia freda, etc.
 • Som una PIME, tenim una estructura més ajustada, i en conseqüència som més barats sense comprometre la qualitat del servei.
 • Tenim la capacitat d’assumir inversions de gran volum en instal·lacions i maquinària.
 • Creem informes molt personalitzats tant de cara a la mateixa gestió del menjador i la interlocució amb el client com de cara als alumnes i els pares.
 • Tenim la infraestructura necessària per gestionar el cobrament de rebuts directament a l’usuari final.
 • La nostra estructura, molt horitzontal i amb un organigrama molt pla, ens posiciona més pròxims als nostres clients.
 • Els projectes per al temps del menjador estan revisats per les nostres especialistes amb titulació de directores d’activitats de temps lliure, amb una àmplia experiència.
 • Oferim un projecte dietètic alimentari segons l’edat de l’alumnat.
 • Posem a la seva disposició el nostre equip de dietistes-nutricionistes titulades a través de la seva adreça de correu electrònic: exposi’ns qualsevol dubte o problema que tingui a veure amb l’alimentació del seu fill i li respondrem d’una manera personalitzada.
 • Organitzem reunions de feina amb la finalitat d’aconseguir una millora contínua conjuntament amb la direcció dels centres i les AMPAs.
 • Comertel elabora qualsevol dieta que es requereixi tant per raons terapèutiques com per ideologia.
Oferim un projecte dietètic alimentari segons l’edat de l’alumnat.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Comertel participa en una jornada organitzada per L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) per treballar estratègies que millorin la satisfacció dels comensals i redueixin el malbaratament d’aliments als menjadors escolars

Publicada el: octubre 5, 2015

La jornada aplegà a més de 100 professionals de l’entorn del menjador escolar

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya

Comertel