Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicat el gener 20, 2017

Actualment, ja són tres els Sistemes de Gestió certificats per SGS de Comertel:

Certificat ISO 9001 Sistema de Gestió de la Qualitat (des de  1999)

Amb el compliment d’aquesta norma, es garanteix el compromís de Comertel amb la qualitat i la millora contínua en tots els serveis que ofereix i reafirma el seu compromís amb la satisfacció del client.

Certificat ISO 14001 Sistema de Gestió Ambiental (des de 2011)

Aquesta certificació permet a Comertel identificar i controlar els aspectes mediambientals de l’organització i avala la posada en marxa de processos per a la reducció dels impactes ambientals derivats de la seva activitat estructural, fent-la més respectuosa amb el medi ambient.

 

Certificat OHSAS 18001 Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball (des de 2016)

Finalment, aquesta norma estableix un conjunt de requisits que permeten a l’organització controlar els seus riscos laborals i millorar el seu rendiment en matèria de Seguretat i Salut ocupacional. Posa l’èmfasi en pràctiques proactives i preventives a través de la identificació dels perills, la seva avaluació, i el control dels riscos laborals.

Notícies relacionades

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

Comertel participa en una jornada organitzada per L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) per treballar estratègies que millorin la satisfacció dels comensals i redueixin el malbaratament d’aliments als menjadors escolars

Publicada el: octubre 5, 2015

La jornada aplegà a més de 100 professionals de l’entorn del menjador escolar

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya