Comertel edita una guia sobre l’alimentació a l’etapa escolar

Publicat el juliol 25, 2012

L’equip de dietistes de COMERTEL, format per professionals titulades i col·legiades per l’AEDN (Associació Espanyola de Dietistes – Nutricionistes) ha escrit recentment la “Guia d’alimentació saludable per als infants de 0 a 12 anys”.

Aquest manual, fruit de l’experiència en els diferents centres de COMERTEL (hospitalaris, escolars, residencials, etc.) i del reciclatge continu de les nostres professionals, pretén contribuir al desenvolupament d’infants i joves mitjançant l’alimentació, la nutrició i l’educació que poden rebre en els nostres menjadors escolars.

Des de COMERTEL volem col·laborar en la formació i en l’educació de les noves generacions i ho volem fer organitzant els menjadors escolars a través dels nostres menús, buscant l’equilibri entre alimentació i nutrició.

Els objectius principals d’aquesta guia són:

  • Proporcionar coneixement sobre una bona alimentació equilibrada per tal d’afavorir el creixement i el desenvolupament dels infants. Proporcionar informació sobre les necessitats nutricionals per grups d’edats per a la confecció de menús i orientació per altres àpats (que se solen produir fora de les nostres instal·lacions) com ara esmorzars, berenars i sopars.

  • Adaptació als bons hàbits alimentaris durant la infantesa, que afavorirà el seu manteniment a l’edat adulta para tal de contribuir a la prevenció de malalties.

  • Transmetre i ensenyar a valorar l’acte de menjar com una situació de plaer a través de la qual podem descobrir noves sensacions i establir relacions socials.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Comertel participa en una jornada organitzada per L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) per treballar estratègies que millorin la satisfacció dels comensals i redueixin el malbaratament d’aliments als menjadors escolars

Publicada el: octubre 5, 2015

La jornada aplegà a més de 100 professionals de l’entorn del menjador escolar

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya