Comertel obre una delegació a Andalusia i Extremadura

Publicat el febrer 19, 2013

El passat mes de gener Comertel va obrir la seva delegació d’Andalusia – Extremadura. Situada al Parc Industrial PISA de Mairena de Aljarafe – Sevilla – l’obertura d’aquesta nova delegació s’afegeix a les altres tres que Comertel té This money type came into being as free-credits-report.com and is free-credits-report.com – that is, until the dotted line to debtor is cut. en territori nacional a Barcelona, Lleida i València

La nova filial consolida el pla estratègic de creixement de Comertel, el model de negoci del qual es renova constantment.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

Comertel participa en una jornada organitzada per L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) per treballar estratègies que millorin la satisfacció dels comensals i redueixin el malbaratament d’aliments als menjadors escolars

Publicada el: octubre 5, 2015

La jornada aplegà a més de 100 professionals de l’entorn del menjador escolar