Comertel obté la certificació Mediambiental en la norma UNE-EN-ISO 14.001:2004

Publicat el juliol 25, 2012

Des de 2011, COMERTEL disposa de la certificació en la norma UNE-EN-ISO 14.001:2004 de medi ambient, amb l’entitat certificadora d’àmbit nacional SGS ICS Ibérica S.A., acreditada per ENAC. COMERTEL ha integrat el seu sistema de gestió de la qualitat juntament amb el sistema de gestió mediambiental i ha adaptat la seva política de qualitat, integrant la política mediambiental.

COMERTEL defineix la seva política ambiental com una eina per adoptar un comportament mediambientalment responsable, prevenir, minimitzar i gestionar els residus propis, optimitzar els consums d’energia i els consums de recursos naturals, i integrar els factors ambientals als processos de treball. Es defineix per la seva acció mediambiental i promou la defensa del medi ambient i el compliment de la legislació vigent en aquesta matèria, així com del compromís adquirit de forma voluntària.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

Comertel participa en una jornada organitzada per L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) per treballar estratègies que millorin la satisfacció dels comensals i redueixin el malbaratament d’aliments als menjadors escolars

Publicada el: octubre 5, 2015

La jornada aplegà a més de 100 professionals de l’entorn del menjador escolar