El Nadal arriba als centres de Comertel

Publicat el desembre 10, 2012

Com cada any l’equip de dietistes i nutricionistes de Comertel dissenya menús especials per a aquestes dates tan assenyalades amb l’objectiu de fer més agradables aquests dies a totes aquelles persones que els han de passar fora de casa.

En les nostres cuines s’elaboraran plats variats amb productes de primera qualitat en els quals predominaran el marisc, el peix i la carn.

Els nostres avis, pacients i personal de guàrdia podran gaudir dels sabors dels plats tradicionals com sopa de marisc, pasta fullada de verdures i gambes, gall dindi rostit farcit de fruits secs, orada amb bolets i cebetes glacejades, filet ibèric amb puré de castanyes, etc…

Per postres, deliciosos plats casolans com profiteroles amb xocolata, tronc de Nadal o mousse de torró entre altres, sense oblidar els tradicionals dolços nadalencs i l’habitual raïm de la sort.

Amb els nostres millors desitjos.

Bon Nadal!

L’equip de Comertel.

 

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya