Els nens ingressats a l’Hospital La Fe celebren la festivitat de Tots Sants

Publicat el novembre 6, 2013

Els pacients pediàtrics de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València han celebrat la famosa festa de ” Halloween ” i el Dia de Tots Sants amb diverses activitats al llarg de la setmana.

Els nens han portat a terme una animació lectora a la que han conegut diverses històries i cançons en anglès. A més, s’han elaborat diferents motius decoratius de la festivitat americana que s’han situat en una de les cafeteries de l’Hospital .

D’altra banda, els pacients pediàtrics, amb l’ajuda dels mestres de l’Escola de La Fe, han portat a terme un mural en el qual han comparat la festivitat americana de ” Halloween ” amb la tradicional del Dia de Tots Sants. D’aquesta manera, des de la Unitat Pedagògica es contribueix a normalitzar l’estada dels pacients pediàtrics ingressats, amb continguts docents i activitats lúdiques .

El personal de la cafeteria ha portat diversos regals als nens de l’Escola, i al llarg de tota la jornada del dia 31, el menjar a la cafeteria ha estat ambientada en motius típics de la famosa festivitat.

Font: Premsa Hospital La Fe

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya