IV Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida

Publicat el octubre 10, 2013

La Fundación Edad&Vida ha organitzat el congrés, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’octubre a Barcelona.

Comertel, com a entitat del sector de l’alimentació col·lectiva, hi serà present, i espera saludar-lo durant les jornades.

Comertel és una empresa amb vocació nacional, independent i diferent, que vol transmetre els seus valors en la prestació del servei i que busca el reconeixement a través de la tranquil·litat i satisfacció dels seus clients, l’excel·lència del seu equip humà i la qualitat dels seus serveis.

Comertel, amb la seva àmplia experiència en el sector residencial, ofereix una gestió personalitzada i monitoritzada dia a dia, que la direcció supervisa des del començament de la prestació del servei. A més, l’empresa s’implica en el dia a dia de les residències oferint, entre d’altres, tallers ocupacionals relacionats amb la gastronomia als residents, per tal que la seva estada sigui més satisfactòria.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya