Jornades Gastronòmiques Manxegues

Publicat el gener 21, 2014

Comertel va realitzar unes Jornades Gastronòmiques Manxegues a la cafeteria de personal de l’Hospital Montecelo de Pontevedra el 15 de Gener.

Dins dels elements dinamitzadors de la nostra oferta no pot faltar un dels que funcionen a les nostres cafeteries sobretot amb el personal.

Jornades gastronòmiques? Sí!

Les hem fet de tot tipus: jornades d’una determinada regió, d’un determinat país o fins i tot relacionades amb algun determinat tema d’actualitat.

El resultat generalment ha estat molt bo: els clients, ja siguin institucionals o públic en general, veuen un canvi a la cafeteria, amb novetats en la seva oferta gastronòmica i en el seu aspecto, ja que està ambientada amb estovalles diferents de les habituals, cartells, i la decoració o vestuari s’adeqüen a l’esdeveniment .

 

 

El client intern – el nostre personal – s’implica totalment en aquestes jornades, trencant la rutina del dia a dia i creant una interacció més propera amb el nostre públic. Es crea una nova ambientació a la sala, a la cuina s’impulsa la creativitat i es dóna la possibilitat a ajudants i auxiliars de desenvolupar els seus coneixements.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya