L’Hospital Municipal de Badalona visita la nostra cuina central

Publicat el març 14, 2014

Una representació de la direcció de l’Hospital Municipal de Badalona (Badalona Serveis Assistencials) visita les instal·lacions de la Cuina Central de Comertel S.A. a Lleida.

El 22 de gener vam tenir el plaer de rebre a la nostra Cuina Central de Lleida una representació de l’equip directiu de l’Hospital Municipal de Badalona, entre ells el Sr. Rubén López (Director d’Hostaleria) i la Sra. Miriam Bou (Directora d’Infermeria). En aquesta visita vam poder explicar el procés de producció dels menús que posteriorment són servits als usuaris de l’Hospital Municipal de Badalona.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya