L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València obté la certificació en la norma UNE-EN-ISO 9001:2008 amb el suport de COMERTEL

Publicat el juliol 25, 2012

Al maig d’aquest any COMERTEL juntament amb l’entitat certificadora d’àmbit nacional SGS, acreditada per ENAC, va col·laborar amb l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe i amb l’antic Hospital La Fe (actualment, Centre Sanitari Campanar) assessorant-los per a obtenir la certificació en la norma UNE-EN-ISO 9001:2008. Comertel gestiona i explota les cafeteries de públic en general i del personal laboral d’aquest centres.

Juntament amb l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe, COMERTEL ha implantat un Manual de Gestió de la Qualitat, adaptat als requeriments del client, basat en la satisfacció de les necessitats dels clients, a través de la millora contínua dels processos i recursos, amb l’objectiu de controlar tots els processos que afecten a la conformitat del servei d’alimentació col·lectiva duta a terme a les instal·lacions.

Des de l’any 1998, COMERTEL disposa de la certificació en la norma UNE-EN-ISO 9001:2008 i actualitza constantment el seu Sistema de Gestió de la Qualitat. D’aquesta manera, garanteix els requeriments actuals de qualitat i seguretat alimentària dels seus productes, dins el marc legislatiu i vetllant per la salut dels nostres consumidors.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya