Objectiu: Minimitzar l’impacte ambiental

Publicat el abril 30, 2013

Comertel, dins del seu compromís d’adoptar un comportament socialment responsable que minimitzi l’impacte ambiental de la nostra activitat, a mitjans de 2012 va posar en marxa un sistema de control i gestió global de l’oli vegetal utilitzat en les seves cuines per minimitzar l’impacte d’aquest tipus de residus.
Per això ha arribat a un acord global amb una empresa d’àmbit nacional que té com a principal missió la fabricació i venda de biodièsel utilitzant olis vegetals.
L’empresa ha assumit la recollida del aquest residu en el total del territori nacional en tots els centres de Comertel, certificant en totes les recollides el destí i ús d’aquest residu.
Comertel per la seva banda ha posat en marxa un control exhaustiu d’aquestes recollides per evitar que part del residu sigui desviat a altres usos mediambientalment més perjudicials.
Comertel ja pot assegurar que durant el 2013 el 100% d’aquest residu generat en les seves cuines serà destinat a la fabricació de biodièsel, minimitzant d’aquesta manera l’impacte ambiental de les seves activitats.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

Comertel participa en una jornada organitzada per L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) per treballar estratègies que millorin la satisfacció dels comensals i redueixin el malbaratament d’aliments als menjadors escolars

Publicada el: octubre 5, 2015

La jornada aplegà a més de 100 professionals de l’entorn del menjador escolar