Sorteig d’un abonament menú a les cafeteries de la Universitat Jaume I de Castellò !

Publicat el octubre 31, 2013

SORTEIG D’UN ABONAMENT MENÚ A L’UJI !

A partir de dilluns 04.11.2013 i fins divendres 29.11.2013, a les cafeteries de l’UJI pots entrar en el sorteig d’un abonament menú.

Anima’t a participar !

Consulta les bases del nostre concurs aqui:

Comertel S.A.

L’empresa Comertel , SA, amb domicili en C / Fructuós Gelabert , 2-4 , 8è , 4a a Sant Joan Despí (Barcelona), Espanya organitza una acció promocional amb el sistema de sorteig, adreçada a persones residents en territori espanyol, majors de edat.

Objectiu

Comertel S.A., organitza aquest sorteig amb l’objectiu d’incentivar els usuaris de les diferents cafeteries de la Universitat Jaume I, (cafeteria Tecnològiques i Ciències Experimentals , cafeteria Humanitats i cafeteria Econòmiques i Jurídiques ), a Castelló de la Plana .

Període de la promoció

Aquesta acció promocional estarà activa per als usuaris que consumeixin menú complet diari (2 plats, beguda i postres) entre els dies 4 novembre i 29 de novembre de 2013. El sorteig es realitzarà amb el sorteig de l’ONCE del dia 5 de desembre de 2013, sent el guanyador d’aquest sorteig el que, coincideixin les quatre últimes xifres .

Mecànica i manera de participació

Per participar cal consumir el menú complet diari, compost per un primer plat, un segon plat, beguda i postres, en qualsevol de les nostres cafeteries situades a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, (cafeteria Escola superior de Tecnològiques i Ciències Experimentals, cafeteria Econòmiques i Jurídiques i cafeteria d’Humanitats ).

Serà imprescindible conservar el tiquet de compra del menú per participar i poder aconseguir el premi. Juntament amb el tiquet de compra se li farà entrega d’un tiquet de sorteig amb una numeració de quatre dígits , aquesta numeració ha de coincidir amb la terminació del sorteig de l’ONCE del dia cinc de desembre de 2013. Comertel S.A.

Entre tots els usuaris que consumeixin el menú diari durant el període de la promoció i siguin posseïdors del número pel sorteig , es realitzarà el sorteig del abonament menú, amb 11 àpats gratuïts , el dia 5 desembre 2013 amb el sorteig de l’ONCE. La numeració guanyadora es farà pública a les cafeteries de la Universitat Jaume I, en les televisions del Campus, a la pàgina web de la mateixa i la pàgina web de Comertel S.A.

En cas que no es pugui contactar amb el guanyador, que rebutgi el premi o que en un període de 15 dies després de comunicar la numeració guanyadora , es procedirà a realitzar un altre sorteig , amb la mateixa mecànica , el dia 23 desembre 2013 .

Premis

El premi consisteix en un abonament menú valorat en 50,00 €.

Comunicació al guanyador

En un període màxim d’una setmana després del sorteig, es contactarà amb la responsable de centre Yolanda Rodes , mitjançant mail (uji@comertel.es ) o bé per telèfon 670 01 00 87, per poder fer lliurament del premi i la persona guanyadora lliurarà el tiquet de compra i el tiquet amb la numeració guanyadora .

Cancel·lació del sorteig

El sorteig no es podrà cancel·lar, un cop iniciat el període de la promoció.

Disponibilitat del premi

No es permetrà canviar el premi per diners en metàl·lic.

Publicitat

Comertel S.A., es reserva el dret a publicar el nom d’usuari del guanyador amb fins promocionals .

Acceptació de les bases

El sol fet de participar en el sorteig implica que l’usuari accepta totalment les condicions d’aquestes bases legals.

A Castelló, a 28 octubre 2013

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Comertel participa en una jornada organitzada per L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) per treballar estratègies que millorin la satisfacció dels comensals i redueixin el malbaratament d’aliments als menjadors escolars

Publicada el: octubre 5, 2015

La jornada aplegà a més de 100 professionals de l’entorn del menjador escolar

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya