XIV Congrés Nacional d’Hostaleria Hospitalària, Málaga entre els dies 3 i 5 d’octubre

Publicat el setembre 19, 2012

Comertel participarà, com a col·laborador de l’Associació Espanyola d’Hostaleria Hospitalària (AEHH), al XIV Congrés Nacional d’Hostaleria Hospitalària que es farà a la ciutat de Málaga entre els dies 3 i 5 d’octubre.

Estarem encantats de rebre’l a l’estand nº 32, al costat de l’entrada a la sala d’exposicions, on el podrem assessorar en relació al Servei Integral d’Alimentació a Centres Sanitaris de curta i llarga estada, que inclou:

  •  Gestió de cuines in situ
  •  Desenvolupament i finançament de projectes d’instal·lacions
  •  Gestió de cafeteries
  •  Transformació de cuines in situ a línia freda: plans de viabilitat,  requeriments tècnics i legals, sinergies de plantilles de personal, etc.
  •  Cuina central pròpia en línia freda

L’exposició es durà a terme a l’Hotel Barceló Málaga. C/ Héroe de Sostoa, 2.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya