XV Congrés Nacional d’Hostaleria Hospitalària

Publicat el agost 26, 2013

Un altre any més assistim al Congrés Nacional d’Hostaleria Hospitalària. Enguany ho fem com a socis de l’Associació Espanyola d’Hostaleria Hospitalària i convençuts novament que serà una altra magnífica eina per a poder interactuar amb els nostres clients en un entorn diferent de l’habitual.

Les dates del Congrés són del 2 al 4 d’octubre i se celebrarà a l’Hotel Santos Nelva situat a l’avinguda Primero de Mayo, 5 a Múrcia. Els esperem al costat de l’entrada de l’exposició comercial a l’estand nº 1.

Notícies relacionades

Comertel certifica la seva Cuina Central amb la Norma OHSAS 18001

Publicada el: gener 20, 2017

El passat mes de març de 2016, la Cuina Central de Comertel va obtenir la seva certificació per la norma OHSAS 18001, acreditada per ENAC, i se suma a les altres dues certificacions dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de l’empresa. Comertel compta des de 1999 amb la certificació per la norma ISO 9001, i des de 2011 amb la certificació segons la norma ISO 14001.

Aprovada la POLÍTICA DE SEGURETAT I SALUT LABORAL de Comertel S.A.

Publicada el: març 10, 2016

Comertel pretén amb aquest nou document, reafirmar el seu compromís per vetllar pel benestar, la seguretat i salut laboral dels seus empleats.
Un treball ben fet només es considerarà com a tal quan estigui fet en les degudes condicions de seguretat.

La Clínica Girona, que gestiona Comertel, rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

Publicada el: desembre 11, 2014

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. És el sisè centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona que rep aquesta certificació que lliura l’Agència de Salut Pública de Catalunya